Over Ons

Ken jij nog iemand zonder Smartphone?

Over Ons

Ken jij nog iemand zonder Smartphone?

Het gaat om Mobiel

Deze grafiek opende onze ogen: internet gaat mobiel. En met het ‘responsief maken’ van websites zijn we er niet. Vanaf nu staat de smartphone op de eerste plaats. 90% van de tijd die mensen spenderen op hun telefoon is via mobiele apps. Onze stap richting ‘mobiele apps’ is daarmee een no-brainer. Tel dit op bij een andere ontwikkeling: winkelstraten worden leger, online shoppen groeit.

Gedeelde kosten, wel zo slim

Het ontwikkelen van een mobiele app die naadloos geïntegreerd is met een e-commerce systeem is tijdsintensief en complex. De kosten voor Android en Apple/IOS overstijgen snel 50.000 Euro.

 

Omdat de functionaliteiten van deze apps nagenoeg hetzelfde zijn voor welk webshop, is het niet nodig dat elke shop een dergelijk maatwerktraject doorloopt. Met bijbehorende kosten.

Conclusie: gedeelde software bespaart veel kosten

Maar geen eenheidsworst

De meest gebruikte manier om software te delen is het gebruik van 1 template met een beperkte set functionaliteiten. Lekker makkelijk. Voor een app developer is dit een voor de hand liggende weg. Maar het is niet onze weg.

 

Als je mobiele apps als belangrijkste verkoopkanaal ziet kom je daar namelijk niet mee weg. Die app is veel te belangrijk voor je shop. Al die optimalisaties die je in je website hebt doorgevoerd, wil je ook in je app terugzien. Daarom bieden wij een schaalbaar model waarbij we maatwerk functies en designs kunnen toevoegen aan onze standaardsoftware.

Conclusie: wij leveren apps zonder compromis.

Apptonize, aangenaam

Jens Borghardt

Jens Borghardt

Directeur

Jens is oprichter en directeur van Apptonize. Jens heeft sinds 2000 zijn sporen verdiend als internet ondernemer met Lectric,
Yourzine en TV Tutti.
Martin Klerx

Martin Klerx

Tech Lead

Martin is de Tech Lead van Apptonize. Martin en Jens werken al meer dan tien jaar met succes samen.
Vele

Vele

Developers

Een team van zeven Developers is actief voor Apptonize.

085-4003020

info@apptonize.com

Ijsselkade 8
7201 HB Zutphen

Contact

neem contact op

Lightspeed Partner

Apptonize is Appstore partner van Lightspeed HQ, het grootste e-commerceplatform van Nederland.

© 2018 Apptonize Algemene Voorwaarden