Werkwijze / Over Ons

Een kijkje achter de schermen

Mobile-Apps-business-save-money
B2B, Business to business mobile apps

Bedrijfskundig perspectief

Dat Apptonize met name bestaat uit excellente software developers bestaat zal geen verbazing wekken. Dat we er bedrijfskundige expertise aan toevoegen wellicht wel.

Als afgestudeerd bedrijfskundigen met ervaring als organisatieadviseur (ING, Philips e.a.), internet en mobile entrepreneurs (Lectric, Yourzine, Mobile Bridge) adviseren we klanten hoe mobiele apps optimaal renderen. Adviezen die we meteen in praktijk kunnen brengen. Niet kletsen maar poetsen!

Apps as a Service, én Maatwerk

In de afgelopen vijf jaar is elke dag gewerkt aan de ontwikkeling van software voor mobiele apps. Uitgetest, geperfectioneerd. Klaar – in doosjes – om uitgepakt te worden en benut. Dat haal je als opdrachtgever met een maatwerktraject nooit meer in.

Aan de andere kant heb je als opdrachtgever mogelijk wel bijzondere wensen. Voor een design, voor een functionaliteit, om data te integreren. Dat kan, dat voegen wij toe. Op maat. Als aanvulling op de software die al klaar is. Wij bieden het beste van twee werelden.
 

mobile app bespoke maatwerk apps

It works!

Complexe processen makkelijk gemaakt

barcode scanner mobile app tools

Geoliede machine

Om een app succesvol te lanceren moeten vele stappen en stapjes worden gezet. Niet alleen om apps te produceren, maar ook om ze te publiceren in de Google Playstore en Apple Appstore. Het Apptonize team zorgt ervoor dat alles soepel en snel verloopt. Dankzij jaren ervaring en een persoonlijke obsessie voor de optimalisatie van processen. Je bent een Bedrijfskundige of je bent het niet.

 

How it’s done

Het televisieprogramma ‘How it’s Done’, van RTL-Z, laat in twee minuten zien hoe Apptonize in praktijk te werk gaat. ‘Hoe het wordt gedaan’, inderdaad.

Met dank aan onze vrienden van Vuur en Rook, Europa’s grootste low en slow BBQ shop.

085-4003020

info@apptonize.com

Ijsselkade 8
7201 HB Zutphen

Contact

neem contact op