Maatwerk

De combinatie van maatwerk en bestaande software

Het beste van beide werelden

Niemand houdt van eenheidsworst. Aan de andere kant is het ook vervelend als je een app geheel nieuw moet laten ontwikkelen omdat een paar aspecten ervan je niet bevallen. Apptonize lost dit probleem op.

Maatwerk app design

Met het Apptonize Flexible Design System zijn we in staat om designelementen, zoals fonts, kleuren en pagina opmaak aan te passen zonder dat er maatwerk appcode voor hoeft te worden geschreven. Het zal je verbazen hoeveel we hiermee al kunnen.

Mocht je een specifiek – in Photoshop uitgetekend – appdesign wensen kunnen we dit als maatwerkopdracht uitvoeren.

Het goede nieuws is dat we ook dan nog steeds gebruik kunnen maken van alle app software die al is ontwikkeld. Je bespaart dus nog steeds veel tijd en geld in vergelijking met een volledig maatwerk traject. 

 

 

Maatwerk app functionaliteiten

Zoals elders op deze website beschreven hebben we vele app modules ontwikkeld, allen gereed om direct te gebruiken. Onze ontwikkelfabriek staat nooit stil, we blijven functionaliteiten toevoegen.

Desalniettemin heb je voor jou shop, brand of business mogelijk een aanvullende specifieke functie nodig die we nog niet op de plank hebben liggen. Dit kunnen we als maatwerkopdracht toevoegen aan onze bestaande app software.

Modulaire benadering

We bouwen onze software op als herbruikbare modules. Dat geldt ook voor maatwerk opdrachten. Alles is herbruikbaar en te combineren. Zo maximaliseren we de gecombineerde kracht van onze ‘software as a service’ en aanvullend maatwerk. Om die reden nemen we maatwerkopdrachten die niet aansluiten op de software die we al draaien niet aan.

Controle: Open backend integratie

Mobiele apps staan vaak niet op zichzelf. Shopping apps – Ecom – zijn altijd geïntegreerd met een ecommerce systeem. Bestellingen moeten immers worden verwerkt en verzonden. Apptonize heeft een Plug & Play backendintegratie als geselecteerde partner van Lightspeed HQ en Shopify, twee vooraanstaande SaaS platformen wereldwijd. Beide platforms worden door Apptonize van harte aanbevolen.

Apptonize mobiele apps kunnen ook worden geïntegreerd met andere systemen. Dat kunnen ecommerce systemen als Magento of Woocommerce zijn, maar ook inhouse systemen. Om dat mogelijk te maken biedt Apptonize van een eigen backend api. Een developer van Apptonize kan de gewenste integratie tot stand brengen. Het is daarnaast ook mogelijk dat je eigen developers aan de slag gaan met de api en de integratie realiseren. Ideaal als je eigen ICT afdeling hiertoe in staat is, of wanneer je graag werkt met de developers van je eigen bureau. 

 

085-4003020

info@apptonize.com

Ijsselkade 8
7201 HB Zutphen

Contact

neem contact op

© 2021 Apptonize Algemene Voorwaarden