Excellente Apps, Flexibel Design

Excellente apps voor succesvolle shops

Full Native Apps: De Rolls Royce

Wij ontwikkelen ‘full native’ apps voor jouw webshop. Dat betekent dat ze volledig zijn ontwikkeld voor zowel Android (Google) als IOS (Apple). Hierdoor werken ze optimaal. Het bestellen en betalen gaat bijvoorbeeld veel soepeler, waardoor je meer verkoopt.

Eigen Design

De app krijgt een eigen design. we zorgen ervoor dat het app design geheel in lijn is met de ‘branding’ van jouw webshop.

Software is gereed en getest: Geen stress

We hebben alle benodigde software al ontwikkeld en uitgebreid getest. Als je ooit, als opdrachtgever, software op maat hebt laten bouwen dan weet je hoeveel tijd, energie en ergernis dat scheelt. En geld, overigens.

Uitstekende ‘Graphical User Interface’

Dankzij een superieure ‘user interface’ is het heel plezierig navigeren in het complete productaanbod. En vanzelfsprekend eenvoudig om een product te bekijken en te bestellen.

Uitgebreide filteropties: Vind wat je zoekt

De app is voorzien van alle filteropties die jij van belang vindt voor je klanten. Bijvoorbeeld prijs, maat, kleur, merk, materiaal, et cetera. Net als op je website.

Wishlist: Voor terugkerende bezoekers

Je klanten kunnen producten die ze mooi vinden opslaan in een ‘wishlist’, een overzicht met hun favoriete items. Zodat ze deze bij een volgend bezoek direct terugvinden en kunnen bestellen.

Gestroomlijnd bestelproces: Hogere conversie

In apps gaan mensen 3,5 keer sneller over tot daadwerkelijk bestellen dan op mobiele websites. Omdat het bestellen en betalen eenvoudiger gaat. Op basis van uitgebreid onderzoek hebben we het bestelproces geoptimaliseerd.

E-Commerce integratie

We zijn volledig geïntegreerd met Lightspeed en, in de toekomst, Shopify. Dankzij de integratie met het e-commerce systeem werken website-shop en app-shop naadloos samen. En je hoeft voor de app geen extra werk te verrichten, we gebruiken simpelweg alles dat je voor de website al hebt ingevoerd.

Specifieke Pushberichten: interactie en meer sales

Met pushberichten kun je je klanten attenderen op bijvoorbeeld nieuw aanbod en kortingen. Ook met ‘specifieke pushberichten’. Bijvoorbeeld: ‘Vandaag 20% korting op jeans!’. Nadat een klant op het bericht klikt toont de app direct de betreffende jeans. Een korte route richting een bestelling.

Inzicht dankzij statistieken

Naast de algemene statistieken over het aantal (actieve) gebruikers krijg je ook inzicht in de statistieken van je pushberichten. Zo leer je waar mensen wel en niet in geinteresseerd zijn. Ideale informatie om je vervolgacties op te baseren. Je krijgt hiervoor toegang tot een dashboard waar je 24/7 terecht kan.

Alles is geregeld en blijft geregeld: Relaxed!

Jij hebt jouw business, wij de onze. Jij runt de webshop, wij runnen de apps. We zorgen voor permanente beschikbaarheid. We zorgen voor upgrades. Je hebt er geen omkijken naar. Het is geregeld.

Prijzen

020 – 2390881
info@apptonize.com
Nieuwendammerdijk 340G
1023 BV Amsterdam

Contact

neem contact op

Lightspeed Partner

Apptonize is Appstore partner van Lightspeed HQ, het grootste e-commerceplatform van Nederland.

© 2018 Apptonize Algemene Voorwaarden