Sales bij Apptonize

Telesales, als gesprekspartner

Het bedrijf, wat doen we?

Apptonize levert excellente shopping apps aan webshops die gebruik maken van Shopify of Lightspeed. Op abonnementsbasis. Hiermee hebben webshops een extra verkoopkanaal, dat geoptimaliseerd is voor smartphones.

Job, wat ga jij doen?

Wij willen alleen webshops als klant die zo blij met ons zijn, dat ze jarenlang klant blijven. Een klant die na een jaar weer weg is hebben we niks aan. Bovendien hebben we haarscherp in beeld wie onze potentiële klanten zijn. En we weten met welk aanbod we het ze erg aantrekkelijk kunnen maken.

Met andere woorden: je benadert alleen shops voor wie het echt een goed plan is om van ons product gebruik te maken. Dat maakt het verkoopproces een stuk leuker en de kans op succes is groot.

We hebben iemand nodig die die belletjes doet, de juiste persoon aan de lijn krijgt en inhoudelijk het gesprek aangaat waarom shopping apps een belangrijke aanvulling zijn voor de shop.

Achtergrond, wat heb je nodig voor deze functie?

Enige ervaring in een telesales functien heb je wel nodig. De belangrijkste voorwaarde is dat je weet wat het is om cold calling te doen, en dat je opgewekt elke keer weer de telefoon pakt. ‘Some will, some won’t, so what who’s next’.

Je hoeft geen bepaalde opleiding te hebben gevolgd en ook niet hebben afgemaakt.

Je hebt wel affiniteit nodig op minstens twee van deze drie gebieden:

  • Marketing
  • Online shopping
  • Ondernemerschap

De reden is dat je gesprekspartner bent van eigenaren van webshops en e-commerce managers, en je zal met ze over deze drie onderwerpen in gesprek gaan.

Als persoon zijn energie, positiviteit en luchtigheid woorden die bij jou passen.6.

Wat hebben we te bieden?

Het gaat om een part-time baan. De precieze invulling stemmen we samen af. Je werkt bijvoorbeeld elke donderdag op kantoor en daarnaast doe je nog enkele belletjes vanaf thuis. Laten we ervan uitgaan dat je start met 12 uur per week.

Naast je basis salaris zal je inkomen flink groeien dankzij een percentage op alle klanten die je binnenbrengt. We hebben een leuke kantoorruimte aan het water, voor lunch wordt gezorgd. Je krijgt een telefoon van de zaak.

Je kan van dichtbij kijken en leren hoe een lean start-up in praktijk werkt en succesvol is.

Wat betreft de toekomst, 1 miljoen webshops maken gebruik van het Shopify systeem. We zullen een wereldwijde verkooporganisatie opzetten die deze markt kan bedienen. Mocht het bij je persoonlijke pad passen, kan je daar een rol in innemen.

Maar stap voor stap, eerst de belletjes in Nederland.

Locatie

Apptonize houdt kantoor in Amsterdam, aan de Nieuwendammerdijk 340.

Interesse?

Heb je interesse, bel dan rechtstreeks met Jens Borghardt, oprichter van Apptonize: 06-53369966.

Zie ook https://apptonize.nl/

© 2020 Apptonize Algemene Voorwaarden